Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

View previous topic View next topic Go down

Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  amd_535 on 2008-04-02, 01:57

Wa terharu ngan kejayaan forumer2 SBMC meluangkan masa walaupun sekejap.
Pada suatu masa dahulu, forum SBMC telah menjadi bahan cemuhan mahupun tomahan dari pihak tertentu.........yg tak bertamadun bagi wa pada masa tu...... (siapa yg ade waktu tu sure tau ape yg telah berlaku, lupakan lar kisah lalu........)

Dengan berkat kesabaran warga SBMC, site ini dapat diteruskan dengan jayanya walaupun memakan masa tuk membuktikan yg warga SBMC bukannyer tak pandai berforum......walhal lebih dari berforum.........hehehehehe
dari dua to tiga forumers yg online setiap hari.....hingga kini lebih dari sepuluh forumer online tiap2 hari (sampaikan wa sendiri dh tak terlayan lak rasanya)........
Congrat SBMC......
SBMC telah buktikan pada mereka semua......

Wa harap....keadaan ini berterusan demi memperjuangkan SBMC bukan sekadar hangat berforum......segala program akan datang kiter sesama larrr bersatu bersama menjayakan dengan penuh bersejarah.........

Buatlah yg terbaik tuk diri kiter serta club.......papepun family first k.......

thanks of all......


Last edited by amd_535 on 2008-08-18, 13:47; edited 2 times in total
avatar
amd_535
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1918
Age : 38
Points : 477
Registration date : 11/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com/

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pelat on 2008-04-02, 11:08

cheers cheers cheers cheers cheers .. bounce
avatar
pelat
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1663
Age : 38
Points : 1241
Registration date : 01/10/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  shinchan on 2008-04-02, 12:16

YE BRO....i'll try my best if am free and revolution our forum like occ.....waiting that day coming soon.....
avatar
shinchan
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 766
Age : 34
Points : 118
Registration date : 28/09/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-04-02, 14:10

yahoooooo besok last keje lusa dah balik hahhahhaha cheers cheers cheers


lama lak aku tak jumpa tuan president.....rindu-rinduan.....hehehehe cheers
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  shinchan on 2008-04-02, 18:10

WELCOME BRO.....

kalau boleh kita sama menjayakan forum kita ni...hingga ke setip perlusuk...
avatar
shinchan
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 766
Age : 34
Points : 118
Registration date : 28/09/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  amd_535 on 2008-04-02, 20:28

pojiecdek wrote:yahoooooo besok last keje lusa dah balik hahhahhaha cheers cheers cheers


lama lak aku tak jumpa tuan president.....rindu-rinduan.....hehehehe cheers

agak2 lerrr kalu dh rindu pun PM udah lerrr.....tak yah lerrr kecoh2 bro..... study study study
avatar
amd_535
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1918
Age : 38
Points : 477
Registration date : 11/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com/

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-04-02, 21:23

amiro wrote:
amd_535 wrote:
pojiecdek wrote:yahoooooo besok last keje lusa dah balik hahhahhaha cheers cheers cheers


lama lak aku tak jumpa tuan president.....rindu-rinduan.....hehehehe cheers

agak2 lerrr kalu dh rindu pun PM udah lerrr.....tak yah lerrr kecoh2 bro..... study study study



yelah...makin seriau aku baca msg2 antara beliau berdua=pojie n man bulat.....padan ah pojie ada mengadu si man penah ajak pojie naik motor ngan dia sekali tu....nasib baik pelat tak tau or tak baca msg nih...


super double hawau tul amd nie tau memandai ajer tambah tambah ayat nak kena sumpah jadi tung tung nie scratch ada geng ngan penyu laut tongue
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  amd_535 on 2008-04-03, 01:09

aik....aku lak yg kena.....tak pasal2 lerrr nama aku je yg naik.....woit....sapa yg pepandai nie haa.....kasi tau sikit.....kang aku poslaju terompah panggang kang baru tau.....kehehkehekhkehkeh study study study
avatar
amd_535
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1918
Age : 38
Points : 477
Registration date : 11/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com/

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  haris on 2008-04-04, 01:20

salam semua...wah...dah makin ramai ahli ekk...syabas untuk semua...tabik tuan presiden....wa pun rasa bangga dengan perkembangan yang berlaku sekarang... harap jangan la jadikan forum ni sebagai tempat untuk mengeluarkan sesuatu yang x sedap di dengar...untuk lepaskan dendam kesumat...bertamaddun kah kita?...ingat dulu asal usul kita kat soulbikers nih...rasanya tuan presiden lebih tau...anyway...all the best bro...
happy ride...Smile hehehehheeh.......
avatar
haris
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 833
Age : 42
Points : 158
Registration date : 29/09/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-04-04, 13:19

amiro wrote:....scratch scratch scratch ......apsal lak ni..pale

WEY MIRUL TU DULU DULU PUNYA KES LAH YANG BRO HARRY KATAKAN TU
HIHHIHIHI
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  shinchan on 2008-04-04, 14:23

poji kat mane??????alamak wa da dpt telepon bukit aman gi interview la...mcamana ni??nak engineer ke atau police? scratch scratch
avatar
shinchan
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 766
Age : 34
Points : 118
Registration date : 28/09/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  amd_535 on 2008-04-04, 16:59

pojiecdek"][quote="amiro wrote:....scratch scratch scratch ......apsal lak ni..pale

WEY MIRUL TU DULU DULU PUNYA KES LAH YANG BRO HARRY KATAKAN TU
HIHHIHIHI

ko nie tak habis2 HARRY......HARIS laarrrrrrr........kuikuikuikui......
avatar
amd_535
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1918
Age : 38
Points : 477
Registration date : 11/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com/

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  shinchan on 2008-04-04, 18:55

budak ni da lama tak jumpa..apa khabar bro..apa macam..kat frdster namapak u juga ada banyak ride..harap satu hari nanti boleh jumpa ye.... geek
avatar
shinchan
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 766
Age : 34
Points : 118
Registration date : 28/09/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-04-06, 06:57

shinchan wrote:poji kat mane??????alamak wa da dpt telepon bukit aman gi interview la...mcamana ni??nak engineer ke atau police? scratch scratch

woi sincan aku dah tibo kat spore lagi satu jam sampai malaysia ler

ko ambil ajer bukit aman tu apa ada pada engineer beb
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  bobhero on 2008-04-06, 10:54

aku pun akan doakan agar semua geng dlm soulbikers ni akan lebih mesra & akrab sampai bile2. amin.
avatar
bobhero

Number of posts : 10
Points : 0
Registration date : 22/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  HI_CARL on 2008-04-06, 11:27

kan wadah pernah ckpdulu poji mmg adapape ngan man bulat...tu yang dia tak sabau nak balik malaysiatu... Embarassed Embarassed .

man bulat lagi lex tentu arah pojie nak balik tu...maklumle sayang dia dah naksampaikan...x sabar dia nak ajak pojie g klebang tu...naktgk rambut pojie yang mengurai tu ler... farao

nampaknya man bulat tak bertepuk sebelah tangan...pelat lu terpaksabersabar le...nakwat camna kan...pelat kena wat rambut sama cam pojie baru man lebih terpikat kot...jgn nangis tau... pirat Twisted Evil
avatar
HI_CARL

Number of posts : 37
Age : 38
Points : 2
Registration date : 13/02/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  haris on 2008-04-06, 18:21

shinchan wrote:budak ni da lama tak jumpa..apa khabar bro..apa macam..kat frdster namapak u juga ada banyak ride..harap satu hari nanti boleh jumpa ye.... geek

heheheh...nanti kita jumpa family day nih.....wa pun dah rindu ngan lu smua... aku pun akan hadir nanti dengan anak2 saya...
avatar
haris
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 833
Age : 42
Points : 158
Registration date : 29/09/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pelat on 2008-04-07, 15:29

pojiecdek wrote:
shinchan wrote:poji kat mane??????alamak wa da dpt telepon bukit aman gi interview la...mcamana ni??nak engineer ke atau police? scratch scratch

woi sincan aku dah tibo kat spore lagi satu jam sampai malaysia ler

ko ambil ajer bukit aman tu apa ada pada engineer beb


bukit aman....SETUJU...
avatar
pelat
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1663
Age : 38
Points : 1241
Registration date : 01/10/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pelat on 2008-04-07, 15:31

HI_CARL wrote:kan wadah pernah ckpdulu poji mmg adapape ngan man bulat...tu yang dia tak sabau nak balik malaysiatu... Embarassed Embarassed .

man bulat lagi lex tentu arah pojie nak balik tu...maklumle sayang dia dah naksampaikan...x sabar dia nak ajak pojie g klebang tu...naktgk rambut pojie yang mengurai tu ler... farao

nampaknya man bulat tak bertepuk sebelah tangan...pelat lu terpaksabersabar le...nakwat camna kan...pelat kena wat rambut sama cam pojie baru man lebih terpikat kot...jgn nangis tau... pirat Twisted Evil

encik ustaz..rambut wa tak cukup panjang ke..
avatar
pelat
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1663
Age : 38
Points : 1241
Registration date : 01/10/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pelat on 2008-04-07, 15:32

haris wrote:
shinchan wrote:budak ni da lama tak jumpa..apa khabar bro..apa macam..kat frdster namapak u juga ada banyak ride..harap satu hari nanti boleh jumpa ye.... geek

heheheh...nanti kita jumpa family day nih.....wa pun dah rindu ngan lu smua... aku pun akan hadir nanti dengan anak2 saya...

man harap sgt bro haris bule dtg event nti.. cheers
avatar
pelat
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1663
Age : 38
Points : 1241
Registration date : 01/10/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  HI_CARL on 2008-04-07, 17:55

ALAMAK AI CIK PELAT NAPO LE CIK PELAT BKA NAMA WA NI?NANTI SINCAN TAU LE SAPO WA...

BKAN RAMBUT LU TAK CUKUP PANJANG TAPI KENA PENDEKKAN SKET SAMA STYLE NGAN POJIE BARU MAN BULAT SYOK PANDANG KOT,....

JGN MARE EK...
avatar
HI_CARL

Number of posts : 37
Age : 38
Points : 2
Registration date : 13/02/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  Admin on 2008-04-08, 20:47

GI.SANA .......CARI KERJA LE...AHAHA
avatar
Admin

Number of posts : 29
Age : 129
Points : 7
Registration date : 28/09/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  antulapar on 2008-05-20, 12:00

walaupun dh lepas, tapi aku nk ucapkan tahniah juga buat buat sbmc atas kejajaan forum nih
dulu aku register kat forum lama, punya la susah nk log in
sampai expired

hahahah

ni kat forum baru lebih meriah
go sbmc

ada event jgn lupa jemput kitorang lagi

cheers cheers

antulapar

Number of posts : 11
Points : 5
Registration date : 19/04/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pelat on 2008-05-21, 16:22

time kacih antulapar..antu slalu lapar ke..nti ada event kitaorg jumpe antu k..ari ni antu mkn ape..
avatar
pelat
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 1663
Age : 38
Points : 1241
Registration date : 01/10/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-05-23, 00:21

Laughing Laughing Laughing
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  anakpapa on 2008-05-23, 00:23

pojiecdek wrote:Laughing Laughing Laughing

scratch
avatar
anakpapa

Number of posts : 19
Points : -6
Registration date : 24/02/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-05-23, 00:26

anakpapa wrote:
pojiecdek wrote:Laughing Laughing Laughing

scratch

camne nak online chating ni
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-05-23, 00:34

pojiecdek wrote:Laughing Laughing Laughing
scratch
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  anakpapa on 2008-05-23, 00:35

I love you
avatar
anakpapa

Number of posts : 19
Points : -6
Registration date : 24/02/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  kampungboy(nas 8887) on 2008-07-02, 13:42

scratch scratch Den x faham...apo tajuk sobonar nyo ni....cubo explain sikit.. rabbit rabbit
avatar
kampungboy(nas 8887)
Junior soulbikers
Junior soulbikers

Number of posts : 216
Age : 45
Points : 56
Registration date : 15/02/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  pojiecdek on 2008-07-05, 06:45

buat ajer tak paham kan senangh hehehehhe
avatar
pojiecdek
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 2074
Age : 41
Points : 940
Registration date : 24/10/2007

View user profile http://www.soulbikers.com

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  haris on 2008-11-06, 12:02

sambung jer...ekekek
avatar
haris
Hardcore
Hardcore

Number of posts : 833
Age : 42
Points : 158
Registration date : 29/09/2007

View user profile

Back to top Go down

Re: Terima Kasih Atas Kejayaan SBMC Forumer.......

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum